GINOP-1.2.2-16

2020PROJEKT MEGNEVEZÉSE:
GINOP-1.2.2-16 – Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása
Uniós támogatás – GINOP-1.2.2-16-2017-00108- MP TREND Kft. kapacitásbővítő beruházása
PROJEKT LEÍRÁSA:
Cégünk 2002-ben alakult. Fő tevékenységeink között a kezdetektől fémalkatrészek kis- és közepes szériájú gyártása szerepel.

2011-től bővült tevékenységi körünk gépek, készülékek tervezése, gyártása, automatizálása egyedi- és speciális igények alapján. Fő célcsoportunk az alkatrész összeszerelő és gyártó iparágban tevékenykedő vállalkozások. Megrendelőinknél segítünk a felmerült, megoldandó feladat specifikálásában, megoldási javaslatokat készítünk. A kiválasztott megoldást megtervezzük és tapasztalt beszállítóinkkal együttműködve legyártjuk a szükséges gépet/berendezést vagy éppen az automatizálási feladatot.

Eredményes üzletpolitikánknak köszönhetően stabil és biztos munkahelyeket teremtünk, de természetesen a fenntartható növelés és megrendelés állomány teljesítéséhez nélkülözhetetlen a technológiai fejlesztés.

Tervezési és gyártási kapacitásunk nagyban hozzájárul vevőink versenyképességéhez. Minél termelékenyebb gyártó gépekkel igyekszünk vevőinket piaci előnyhöz juttatni.

A nyertes projekt eredményeként megvalósult cégünknél a kapacitásbővítő beruházás, a Hyundai Wia F500Plus függőleges megmunkálóközpont beszerzésével.

A Hyundai Wia F500Plus megmunkálóközpont segítségével bonyolult felületek megmunkálása, optimális előkészítési és ciklusidők elérésére vagyunk képesek.

 

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:                          MP Trend Kft.

MEGVALÓSULÁSI HELYSZÍN:                       2643 Diósjenő, Kossuth Lajos út 103.

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 10 879 685 Ft

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%)                         50 %

PROJEKT LEZÁRULT:                                       2017.11.27

KÖZREMŰKÖDŐ SZERVEZET:                      Nemzetgazdasági Minisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság