GINOP-2.1.8-17

2020PROJEKT MEGNEVEZÉSE:

GINOP-2.1.8-17  A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

 Uniós támogatás – GINOP-2.1.8-17-2017-00168 – Adaptív technológiai innováció megvalósítása az MP TREND Kft-nél

PROJEKT LEÍRÁSA:

Cégünk 2002-ben alakult. Fő tevékenységeink között a kezdetektől fémalkatrészek kis- és közepes szériájú gyártása szerepel.

2011-től bővült tevékenységi körünk gépek, készülékek tervezése, gyártása, automatizálása egyedi- és speciális igények alapján. Fő célcsoportunk az alkatrész összeszerelő és gyártó iparágban tevékenykedő vállalkozások. Megrendelőinknél segítünk a felmerült, megoldandó feladat specifikálásában, megoldási javaslatokat készítünk. A kiválasztott megoldást megtervezzük és tapasztalt beszállítóinkkal együttműködve legyártjuk a szükséges gépet/berendezést vagy éppen az automatizálási feladatot.

Eredményes üzletpolitikánknak köszönhetően stabil és biztos munkahelyeket teremtünk, de ennek feltétele a megrendelés állomány fenntartása és növelése, melynek eléréséhez nélkülözhetetlen a technológiai fejlesztés.

Vevőink teljes körű kiszolgálásának érdekében a gyártott alkatrészek pontosságának mérése fontos tényező számunkra. Ezzel a cégünk gyártási megbízhatóságát növelni tudjuk, és ezáltal új megrendelőkre is számíthatunk.

A nyertes projekt eredményeként megvalósult cégünknél az adaptív technológiai innováció az Aberlink Axiom too 600 3D CNC koordináta mérőgép beszerzésével. A mérőgép segítségével bonyolult megmunkált felületek méretpontosságának mérésére vagyunk képesek.

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:                          MP Trend Kft.

MEGVALÓSULÁSI HELYSZÍN:                       2643 Diósjenő, Kossuth Lajos út 103.

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 6 739 817 Ft

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%)                         50 %

PROJEKT LEZÁRULT:                                       2018.08.16.

KÖZREMŰKÖDŐ SZERVEZET:                      Nemzetgazdasági Minisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság