Általános szerződési feltételek
Az eladó adatai:
Cégnév: MP Trend Kft.
Cím: 2643 Diósjenő Kossuth út 103.
Tel. : +36 35 364 011
E-mail cím: info@mptrend.hu
Adószám: 12824933-2-12
Bankszámlaszám: CIB 10700196-26440004-51100005

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a MP Trend Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkek megnevezésében és a fényképeken találja, melyek esetenként illusztrációk.

Vételár

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely NEM tartalmazza az általános forgalmi adót (27%). A feltüntetett árak egy darab árucikkre vonatkoznak.

Fizetési feltételek

Ön a következő fizetési módok közül választhat: utánvét, előre átutalás, személyes ügyintézés/fizetés átvételkor készpénzzel.

Garancia

Árukészletünkben szereplő (pl.digitális kijelzők, útmérők) termékekre a termék adatlapja szerinti 1 éves garanciát biztosítunk. A garancia rendeltetésszerű használat mellett érvényesíthető.

Ha a megrendelt árucikk hibás, akkor azt az MP Trend Kft. díjmentesen kicseréli. A termék visszajuttatásának költségeit a megrendelő viseli.

Szállítás

A termékek mennyiségi adatait naponta frissítjük. A termékek mellett szereplő mennyiségek tájékoztató jellegűek, mivel azok a nap folyamán változhatnak. Amennyiben egy termék nem áll rendelkezésünkre, egyeztetünk ügyfelünkkel.

A megrendelt árucikkeket minden esetben visszaigazoljuk Partnerünknek és tájékoztatjuk a szállítási határidőkről.

Csomagjainkat elsődlegesen a DPD futárszolgálat szállítja házhoz. Megrendelését a rendelés időpontjától és a raktárkészlettől függően 1-2 munkanapon belül a szállítónak átadjuk. A DPD csomagszállítás határideje: 1 munkanap.

Igény esetén csomagjainkat a Magyar Posta MPL szolgáltatásával is küldjük. Raktárkészletről történő Megrendelését a rendelés időpontjától függően a szállítási határidő 1-3 munkanap. A Posta a feladás napját követő 24 órán belül bármely magyarországi címzetthez eljuttatja a küldeményt.

A szállítás költségeiről a Házhoz szállítás menüpont alatt olvashat.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

Csak az MP Trend Kft.-hez beérkezett e-mail tekinthető elállásnak. Abban az esetben, ha az e-mail elveszett, vagy nem a megadott időn belül érkezett meg, akkor a rendelés teljesítésre kerül. Ha a vevő a rendeléstől nem a megadott időben vagy módon áll el, akkor minden, a rendeléssel kapcsolatos költséget köteles megtéríteni.

Adatvédelem

Az MP Trend Kft. tiszteletben tartja és megóvja az ön személyes adatait. Az ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

Abban az esetben, ha egy termék elírás, vagy a forgalmazótól kapott hibás információ miatt rossz áron, vagy hibás információval kerül forgalomba, társaságunk jogosult az ilyen termékekre vonatkozó rendelés visszautasítására, illetve törlésére. Erről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt.

Egyéb rendelkezések

Jogvita esetén a felek kikötik a Váci Városi bíróság kizárólagos illetékességét, valamint a szerződő felek a magyar jogot tekintik irányadónak.