Az ipari gyártással és előállítással foglalkozó vállalatok életében elengedhetetlen a kifogástalan állapotú munkagépek megléte. A megfelelően funkcionáló berendezések által ugyanis sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá tehető a termelés. Ráadásul a korszerű szerkezeteknek köszönhetően az ilyen módon előállított termékek minősége is jelentős mértékű javulást mutathat.

Éppen ezért remek befektetésnek is minősülnek, hiszen egyszeri költséggel járnak, és rendkívül hamar megtérül az áruk. Azonban az ilyen gépek esetén nagyon fontos a folyamatos ellenőrzés, és a rendszeres karbantartás.

Hiszen akár egy kisebb meghibásodás vagy hiányosság is komoly károkat képes okozni, és az emiatt bekövetkező leállás hatalmas problémát jelenthet a legtöbb cég számára. De ha már bekövetkezett a baj, minél előbb orvosolni kell a felmerülő hibákat, hiszen ezzel el lehet kerülni a további nagyobb mértékű károsodást.

Az első és legfontosabb szempont a javítás vagy a felújítás során, hogy minden egyes alkatrész kiváló állapotban álljon a rendelkezésünkre. Mi ebben is megbízható segítséget tudunk nyújtani, hiszen cégünk kollégái a készülék alkatrészek gyártása során is minden esetben szakszerűen és hatékonyan járnak el.


A hagyományos szerszámgépparkunk az alábbiak méreteket képes megmunkálni:
  • esztergálás: 700 mm átmérőig, 1500 m-es csúcstávig
  • marás: 1400x500x500 mm-ig
  • palást köszörülés: 680 mm átmérőig, 1400 mm hosszig
  • síkköszörülés: 300×1000 mm-ig
Minden hagyományos gépünk útmérő rendszerrel szerelt.

CNC marási befoglaló méreteink:

  • 500x500x1000mm

Alkatrészgyártása – miért válasszon minket?

Az MP Trend Kft. szakemberei több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek többek között a szerszámgép felújítás, az egyedi gépek gyártása, valamint a készülék alkatrészek gyártása során is. Tudásunkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy a munkánk során mindig a lehető legkorszerűbb technológiákat tudjuk alkalmazni. Az utóbbi években gépparkunk, valamint eszköz- és szerszám készletünk is nagy fejlődésen ment keresztül, így a felmerülő problémákra professzionális megoldást tudunk találni.

Az alkatrészek gyártása során minden esetben törekszünk kiváló, tartós és nagy teherbírású termékek előállítására. Ennek érdekében kizárólag az optimális minőségű anyagokat használjuk fel a munkánk során, amelyek segítségével az általunk kínált alkatrészek hosszú évtizedekig hibátlanul megállják majd a helyüket. Szaktudásunk és tapasztalatunk által a hagyományos, a CNC, valamint az egyedi készülék alkatrészek gyártása során is professzionális szolgáltatást tudunk nyújtani. A megrendelőink kéréseit és igényeit minden esetben szem előtt tartjuk, hiszen elsődleges célunk, hogy az Ön munkáját jelentős mértékben megkönnyítsük.

Az általunk tervezett, gyártott és kivitelezett termékek minőségét a jól felszerelt gépparkunk és a széles körű eszköz készletünk mellett a magasan képzett szakembereink biztosítják.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal. Megbízható kollégáink minden esetben a legjobb tudásunk szerint járnak el.