Szerszámgép felújítás

2019-08-03

Köszörűgép felújítás

Hagyományos és CNC vezérlésű sík és palástköszörűk felújítása.
2019-06-05

Excenter présgép felújítás

Présgépek automata adagoló rendszerének tervezése, gyártása.
2019-05-05

CNC vezérléscsere

Elöregedett CNC vezérlők cseréje NCT típusokra.

Miért lehet fontos a szerszámgép felújítás?

A kiváló állapotú, és a megfelelően funkcionáló szerszámgépek megléte számos iparágban elengedhetetlen. Ugyanis akár a legkisebb mértékű meghibásodás is komoly károkat képes okozni, amelyek nem csupán plusz költségeket, de akár komoly veszélyt is okozhatnak.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy az ilyen típusú berendezéseket rendszeresen ellenőrizzük, és megvizsgáljuk az állapotát.

Ugyanis így még időben lehet észlelni az esetleges hibákat vagy éppen a hiányosságokat.

Ennek köszönhetően pedig gyorsan és hatékonyan kezdődhet el ezek javítása, vagy szükség szerinti cseréje. Az MP Trend Kft. szakszerű és kiváló minőségű szolgáltatást nyújt a szerszámgép felújítás során.

Hogyan történik a szerszámgép felújítás?

A szerszámgép felújítás megkezdése előtt minden esetben végzünk egy alapos helyszíni felmérést. Ennek során pontosan és precízen meg tudjuk határozni a szerszámgép hibáit, valamint azok okát is. Csupán a részletes állapot felmérés után adunk a megrendelőink számára egy árajánlatot, valamint egyeztetjük a javításra vonatkozó lehetőségeket.

A szerszámgép felújítás során a gépek mechanikus összeszerelését követően az elektromos alkatrészek felszerelését és kábelezését is elvégezzük. Beépítésre kerül az új vezérlés is. Ezután élesztjük a gépet, majd befejezésül a teljes körű geometriai mérést végezzük el. A szerszámgépeket az átadást megelőzően alaposan teszteljük, ennek köszönhetően Önnek mindenképpen hibamentesen, és kiváló állapotban juttatjuk el.

Miért érdemes minket választani?

Cégünk 2002-es alapítása óta hatalmas fejlődésen és bővítésen ment keresztül. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a lehető legkorszerűbb technológiákat tudjuk alkalmazni a szerszámgép felújítás során.

2007 óta rendelkezünk egy 1100 m2-es üzemcsarnokkal, mely kiválóan alkalmas a különböző gépalkatrészek felújítására és újragyártására is egyaránt. Ezen kívül széles körű és rendszeresen karbantartott gépparkunk, valamint eszközeink is jelentős mértékben járulnak hozzá a gyors és az eredményes munkához.

A pontos alkatrészek javítása vagy újragyártása után a CNC koordináta mérőgépünkkel 600x550x500 mm-es mérettartományban be tudjuk mérni.

A szerszámgép felújítás során minden esetben igyekszünk teljesíteni az Önök kéréseit és igényeit. Elsődleges célunk ugyanis, hogy a megrendelőink teljes mértékben elégedettek legyenek az általunk végzett munkával. Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal!